II. VNTV Fesztivál

Derült égből itt vagyunk – II. VNTV fesztivál

Az útnak sosincs vége, „az út célja, az út maga”. Egyre többen vannak, akik azt választották, hogy jobb emberek lesznek. Akik elkezdtek meggyőződésből, szabad akaratukból meghozott döntés alapján szeretni. Akik ráébredtek arra, hogy minden gondolatuk, érzésük teremti nemcsak a saját valóságukat, hanem közös emberi létezésünket, a világban zajló eseményeket is. Sokan vannak már azok is, akikben felébredt a felelősségtudat és a vágy, hogy valami mást teremtsenek, akik befejezték a panaszkodást, a sebnyalogatást és a másokra mutogatást, akik hálával elköszöntek és kiléptek több ezer éves belénk táplált hitrendszerekből, hiedelmekből, programokból, kondíciókból. Akik meglátták, hogy a mátrixon túl is van élet. Akiknek elég volt a szép szavakból, az ígéretekből, és a tettek mezejére léptek. Akik megértették, hogy még a vezetőik is csak abból a közösségi tudati szintből tudnak kikerülni, amiben maga a nép van és bizony, ha ez nem tetszik, akkor mindenkinek emelkednie kell. Messze van még a kollektív Istentudat. Egyénileg érezhetően elkezdődött a belső nagytakarítás, és ahogy a saját portálunkon egyre nagyobb a tisztaság, úgy hatunk ezzel a családunkra, a nemzetünkre, és végeredményben az egész világra. Az egyén sokkal többet tud tenni a világért, mint azt valaha gondolni tudta volna. Hogyan is tudta volna gondolni, mikor a feltétel nélküli tiszta szeretet, a tiszta tudat dimenziókkal magasan ennek felette áll?

Az ember ráébredt, hogy lénye sokkal több, mint amit valaha el tudott képzelni magáról. Bebizonyosodott, hogy az ego csak egy lebutított üzemmód. Az ego által vezérelve az ember csak halvány árnyéka csodálatos önvalójának. Az ego erősen anyagelvű, és a fizikai testünk feletti teljes önkényuralomra törekedve, végül ő maga akarja rátenni az „i”-re a pontot, és ő lesz az is, aki el akarja pusztítani saját gazdatestét. Az ego látszólag jó szolgálónk, védelmezőnk az úton, de csak addig a pillanatig van szükségünk rá, amíg át nem adjuk magunkat a legmagasabb intelligenciájú belső vezettetésünknek. Ekkor az ego szépen, békésen félreáll és már csak szükség esetén teljesít szolgálatot. Ellenkező esetben az ego a végsőkig elmenve az életünkre tör, s az életen át tartó szolgálataiért cserébe, végül életünket veszi.

Az egyéni tudatosodás hatásai kezdenek érződni kollektív szinteken is, és az ember számára folyamatosan, további dimenziók tárulnak fel. Egy évvel ezelőtt az Új Világ fészekrakóiként felvázoltuk a lehetőségét annak, hogy újjáteremtsük elrontott világunkat. Ahogy tönkretettük, úgy helyre is tudjuk hozni. Sokan, tudatosan meghoztuk ezt a döntést, és az élhető, szeretetteljes élet magjai mindenkiben el is kezdtek kikelni, akiben termékeny talajra találtak.

A világ külső harácsolása elérte a csúcsát. Az ember válaszúthoz érkezett. Vagy belső értékeink feltárásán keresztül aktiváljuk a végtelen szeretetforrásunkat és a szellemi erőnket, vagy a rohamos ütemben fejlődő technika teljes kényelembe dönti, végérvényesen ellustítja az emberiséget és teljesen megállítja, vagy visszafordítja ezzel az ember egyedfejlődését, evolúcióját. Ez pedig az emberiség halálos ítélete.

Aki elindult a belső úton, már érzékeli a változást. Látja, hogy a régi és az új világ elvált egymástól. Mikor érezheti azt valaki, hogy ő már készen van?

Lehet, hogy Te már mindent megettél – megittál, minden gondolatodat kordában tartod, ura vagy az érzelmeidnek, érzéseidnek, szeretet, hála, köszönet vagy? De mi van vajon a csúcson túl? A megfigyelő állapot egy éber, méla bambaság, a forrásállapot folyamatosan szárnyaló kék madara. Mit kezdjünk ezzel a megtisztulással? Milyen ez az állapot, amikor már úgy érzed, hogy teljesen tiszta vagy, megérkezett, elégedett, békés és boldog vagy?

Sokan félnek ettől az „ürességtől”, ami nem más, mint a saját egojuk hiánya az élettel kapcsolatosan. Mi van akkor, amikor már elengeded az irányítást, és megbocsátásban, elfogadásban, megengedésben vagy önmagaddal, másokkal és az egész világgal, ott vagy a meleg tűznél, nem kívánsz háborút, forró-lázadó érzelmeket, csak annyit mondasz, hogy „köszönöm szépen jól vagyok”. Milyen a béke boldogsága, amit az emberek szinte soha nem ismernek meg, az állandóan háborgó, bizonytalan, félelmek és kétségek között élő lelki világuk miatt?

Nagy fejlődésen megy keresztül most az ember. A „tű foka”, mint egy szülőcsatorna, szorít és feszít, de vissza már nem fordulhatunk, mert ahogy nő a tudatos, felébredett emberek száma, a közös tudat- és energiamező hatásaként már magával rántja a többieket is. Hányan jutunk át ezen élve, valamint hányan, és milyen állapotban láthatjuk meg, hogy mi van a hegyen is túl? Ha teheted, legyen ez Neked is a saját, önként vállalt döntésed. Még nem késő. Úgy tűnik, hogy most mindenkivel megtörténik az újjászületés, akár tud róla, akár nem, de a csattanóról, az utolsó felvonás tudatos megéléséről, amikor mindenre fény derül, senkinek sem érdemes lemaradnia.

Megmérettetik most az ember és megmérettetik a szeretet. El tudjuk-e a szellemi erőinkkel és a szeretettel kerülni az újabb világháborút? Tudati szinten meg tudjuk-e belsőleg vívni ezt a harcot anélkül, hogy fizikai szinten, a felszínen ismételten végzetes vérontás és pusztulás legyen?

Ezekre keressük közösen a választ 2017. május 6-án, a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., I. emelet), a II. VNTV Fesztiválon.

A rendezvényen ez alkalommal is a VNTV legnépszerűbb vendégei, riportalanyai tartanak előadásokat. Négy teremben, közel harminc előadó fog kedveskedni előadásokkal, zenei programokkal, meditációval a rendezvényre látogatóknak.

Külön csokorba gyűjtjük a paradigmaváltókat, az ezoterikus és spirituális témájú előadásokat, megtartjuk a Viva Natura egészség-megőrző hagyományát és végül, külön teret, lehetőséget kapnak az alternatív-spirituális gyógyítók is.

A teljesség igénye nélkül találkozhatnak Dienes Istvánnal, Dr. Drábik Jánossal, Dr. Bogár Lászlóval, Géczy Gáborral, Balogh Bélával, Görei-Pap Ildikóval, Dr. Földes Lászlóval, Dr. Herczeg Andreával, Dr. Sasvári Ferenccel, Kovács-Magyar Andrással, Dr. Csicsor Jánossal, Ferenczy Lászlóval, Bell Barbarával, Dr. Egely Györggyel, Hatala Ágnessel, Kisfaludy Györggyel, Marosfalvi Imre Enrico-val, Szlimák Hajnalkával, Dr. Weixl-Várhegyi Lászlóval, Majoros János Károllyal és természetesen Jakab Istvánnal. Az egész napos program Maharishi Brahmananda Yogi, indiai mester szeretetmeditációjával zárul.

Az előcsarnokban egész napos ezoterikus kiállítói vásárt rendezünk, ahol a Viva Natura World Kft. közkedvelt egészségmegőrző termékei is megtalálhatók lesznek.

Ez alkalommal is szerető gondoskodással készülünk mindazok számára, akik természetgyógyászati tanácsadásra, jóslásra, aurafotózásra, személyre szabott aurazenére, bioenergetikai felmérésre, fényterápiára, antioxidáns mérésre, biorezonanciás állapotfelmérésre és kezelésre, stresszoldásra, masszázsra, relaxációs, illetve egyéb kényeztető kezelésekre vágynak. Közel száz kiállító várja portékáival és szolgáltatásaival a kedves érdeklődőket.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Mindenkit nagy szeretettel várunk!
VNTV Fesztivál szervező csapata