3. Ezo-Máshang Terem

jakab-istvan-pic

Jakab István – Megnyitó

9:30-10:00

jakab-istvan-pic

Jakab István – Derült égből itt vagyunk

10:00-10:40

Az óriási káosz biztos jele az újjászületésnek. Minden újjászületés, minden „új születés” előtt a káosz lesz az úr, hiszen ahhoz, hogy egy sejt megszülessen, hogy otthagyja a szülőanyját, fel kell bomlani a rendnek, hogy egy új élet sarjadjon belőle. Ezt tapasztaljuk, ezt éljük minden órában, minden pillanatban. Minél erősebb a káosz, annál hamarabb tör utat a rend. Az új rend is kaotikus, és lehet, hogy ez lesz az új rend. Megérkeztünk a belső irányítás, a megérzés, az intuícióink által vezérelt életünk első próbatételeihez. Hogyan tudunk kiigazodni ebben a zavaros zűrzavarban? Hová menjünk, kivel lépjünk kapcsolatba, miben látjuk a sorsunkat, mit kell tennünk?

ezvanzsac-pic

EzVanZsac – Morfogenetikus eső

11:00-11:40

… avagy hogyan segített a holografikus univerzum legyőzni saját legnagyobb félelmeimet, és hogyan tud ez segíteni Neked is?

kovacs-magyar-andras-pic

Kovács-Magyar András – A növények beszéde – Az információk hidegfúziós hatása növényre, állatra, emberre

12:00-12:40

Jakab István barátom egy jó cikket jelentetett meg az egyik természetgyógyász újságban a hideg fúzióról a közelmúltban, a növényeket illetően. Ezt kutatom évek óta. Tudományos kísérleteknek tettük ki, három független állami mezőgazdasági intézetben NÉBIH szakértők előtt. Az egy éves laboratóriumi jelentéseket megkaptuk. Teljes siker. Jelentős terméshozam növekedés, permetezőszerek nélkül. A titokzatos ásványi anyag és a vitamintartalom növekedésének köszönhetően, az ízek is jelentősen javultak a zöldségeknél és a gyümölcsöknél. Sikerült megtalálnunk a közös nyelvet a növényekkel, amely segítségével a vissza tudjuk állítani náluk a nyomelem, vitamin készleteiket, még akkor is, ha a környezetből nem tudják ezeket felvenni. Ezzel jelentősen nő a védelmük a kártevőikkel szemben is. A titok a hidegfúzió, vagyis az információkkal való szabályozás és nem az energiák és vegyi anyagok kényszere. A közös nyelv szavait, gondolatait Matrix Drops információs cseppekbe tudtuk tárolni és közvetíteni a növények, állatok és az emberek felé. Úgy tudunk információkkal jelentős pozitív változásokat elérni, hogy az nem kerül semmi energiába. Ma a harc az energiákért folyik. Ez a gazdasági verseny egyik fő területe is. Nem kis meglepetés okoz ebből a harcból kiszállni, és mindezek nélkül eredményeket elérni. A természetből merített információk másik nagy előnye, hogy csak pozitív irányban képesek befolyásolni a természetet és így a mi emberi természetünket is. – Kovács-Magyar András

Ebédszünet

13:00-14:00

balogh-bela-pic

Balogh Béla – Teremtő nyelv és teremtés

14:00-14:40

Akár tudsz róla, akár nem, végső soron megteremted a saját egészen egyedi és egyéni “valóságodat”, és amikor körülnézel “teremtett” világodban, alapvető élményed, hogy a világot jól látod, és természetesen igazad van. Csak éppen nem biztos, hogy tetszik, amit látsz… Olyan “valóságot” teremts, ami tetszik, és amelyben jól érzed magad.

geczy-gabor-pic

Géczy Gábor – Az Egekbe és feljebb!

15:00-15:40

„A fesztiválon olyan neves előadók üzeneteit hallgathatjuk meg, akik önmagukat már rendbe tették…”

No ez nem én vagyok. Egy útkereső vagyok (aki vagyok), mit Ti. Egy átképzett orosztanár, aki egy leckével jár a diákok előtt, de abban a tudásban már segíteni tud J. A lecke nagyon nehéz. Ahhoz, hogy befogadjuk, ki kell tenni magunkból a hibás tudásokat, és az általuk okozott félelmeket. Ki kell törni a „nem vagyok elég jó”, „nem szeret senki”, egyedül vagyok” érzések teremtette börtönből.
Ha ezt megteszed, már a záróvizsga is felsejlik: Teremtő vagy – KORLÁTOK NÉLKÜL! – Géczy Gábor, MAG közösség

dienes-istvan-pic

Dienes István – Mit értek abból, amit értek?

16:00-16:40

Előadásokat hallgatunk, filmeket nézünk, elméleteket faragunk és tanulunk, de vajon hogyan, miért és mit értünk belőlük? Tudatos értelmünk hogyan képes felfogni dolgokat és máskor miért értelmetlen minden? Ennek az érdekes kérdésnek eredünk a nyomába a kedves hallgatósággal, és ha minden jól megy a végén „megértjük”: van-e értelme bárminek is, amit értünk….?! – Dienes István

weixl-varhegyi-laszlo

Dr. Weixl-Várhegyi László – Arcunkba kiáltó igazságok

17:00-17:40

Mi lett volna őseinkkel, mi lett volna állatainkkal , ha folyamatosan só nélkül léték volna az életüket, a jelenlegi „tudománynak” a legnagyobb csúsztatása, a só felhasználás, sófogyasztás kérdése, ugyanakkor  nagyon sok betegségünk hátterében ez áll. Hány ilyen  arcbakiáltó  igazság van, amit egyszerűen nem vagyunk hajlandók tudomásul venni? Aki valaha foglalkozott elektrotechnikával és tudja az  elektromágnesesség fogalmát, annak tökéletesen kell értenie azt, hogy a telefonjaink, amik mikrohullámú mágneses energiát bocsátanak ki, közvetlenül a fejünkre milyen módon hatnak károsan.  Mi van a sugárzó laptopokkal, iPhonokkal, a mikorhullámú sütő hogyan teszi tönkre az ételeket, az életet, és más számos kérdésről fog nekünk Dr. Weixl-Várhegyi László beszélni.

maharishi-bhramananda-yogi-pic

Maharishi Bhramananda Yogi – Élj mielőtt meghalnál!

18:00-19:00

Kulturális elkülönültséggel nézünk manapság szembe, mert nem a saját kultúránkat, hanem az emberi elme által manipulált nyugati, divatos irányvonalakat követjük. Eljön hozzánk Maharishi Bhramananda Yogi Indiából, akit nem befolyásolt a nyugati irányultságú kultúra, sem vallások, sem nemzetiségi hovatartozás. Mondanivalója rádöbbent minket néhány fontos dologra, például arra, hogyan gondolkozzunk az életünkről, hogyan meneküljünk ki jövőnk fojtogató szorításából – ezek életünk igen fontos vonatkozásai. Az est témája: Élj mielőtt meghalnál! A résztvevők feltehetnek bármilyen kérdést, pl. Mi romlott el Magyarországon? Mi romlott el Nyugaton, de már Keleten is? Miért élünk nyomorúságos életet? Sokféle filozófiai irányzat, vallás, spirituális és elmekezelő módszer létezik, amelyek legtöbbje nem igazán ad tiszta válaszokat ezekre a kérdésekre. Maharishi Yogi, meggyőződéssel, úgy beszél a dolgokról, ahogy azok a maguk valóságában vannak, egyszerűen, mindenki számára érhetően. Válaszaiban nincs tudományos magyarázat, mert nem az egyetemi oktatás szolgál alapul ezeknek. Az esemény azért rendkívüli, mert az elhangzott kérdésekre adott válaszok univerzális értékűek, a maguk természetességében érkeznek, tiszták, egyszerűek és érthetők, mert az üzenetek hitelesek.