Alternatív-spirituális gyógyítók Terem programja

fekete-csilla-pic

Fekete Csilla – Megnyitó

9:45-10:00

barnai_roberto

Barnai Roberto – Korunk leggyakoribb és legveszélyesebb elmezavara – a velőállományi konstelláció

10:00-10:40

Ha a gonosz nem létezik, akkor az emberek nagy földi kondérja miért fortyog egyre jobban a haragtól, a gyűlölködéstől? Miért kap egyre nagyobb és szabadabb teret a sértegetés, a másik magánéletébe való belemászás? Az emberek érezhetően egyre civilizálatlanabbul viselkednek egymással.
A társadalmi rétegek között növekvő szakadék, az elnyomottság, a megalázottság, a sok kudarc és sikertelenség hatására az emberek elméje megzavarodik. A sok önértékelési konfliktus és összeomlás hatására megborul az elme értékítélő képessége. Ez a jelenség már olyan gyakori, hogy észre sem vesszük, hogy ezt fogadjuk el normálisnak.

Minden második ember különböző súlyosságú elmezavaban szenved. Sérült az empátia, szociálisan egyre erősebb az érzéketlenség, jellemző az együttérzés teljes hiánya és a piszkálódó, sértegető, másokat lenéző viselkedés. Ezek az emberek veszélyesek és közveszélyesek a környezetükre. Cselekedeteikre vakfoltosak, azaz nem látnak rá saját magukra, nem fogják fel mit csinálnak, tetteik következményeivel nincsenek tisztában.
Lehetséges-e ezeken az embereken segíteni, lehet-e velük együtt élni, üzleti együttműködésbe kezdeni, vagy az egyetlen megoldás az elhagyásuk, a tőlük való elhatárolódás, a messzire való elkerülésük? Honnan tudhatjuk, hogy nem tartozunk-e mi is közéjük, hiszen vakfoltosak vagyunk rá?

Barnai Roberto a Biologika, Új Medicina tudománya alapján 2018. május 12-én, a III. VNTV-Kombucha Fesztiválon, a Lurdy Házban hathatós segítséget nyújt abban, hogy fel tudjuk ismerni az életünkben megjelenő veszélyes embereket, a környezetünkben élő elmebetegeket és pszichopatákat.

demjan_antal_judit

Demján-Antal Judit Fiatalodj a fénnyel!

11:00-11:40

Az öregedés információs mezője helyett építsd fel a saját fiatalító mátrix hálódat! Aktiváló impulzussal hatoljunk be sejtjeinkbe.

dharmista-dasi

Dharmista Dasi – Hogyan együk boldoggá magunkat, avagy az étkezés, mint a lelki állapotunk kulcsa

12:00-12:40

Az emberek az energiájukat elsődlegesen az elfogyasztott táplálékokból nyerik. Ennek megfelelően szervezetünk mindenkori energiaszintje és a bennünk testet öltő lélek, annak állapota, szoros összefüggésben van a táplálékunk minőségével. Bizonyos ételek, élettelen, mérgező adalékanyagokkal telt élelmiszerek elfogyasztása nem hogy nem táplál, hanem komoly károkat okoz az ember szervezetében. A mai ember fejlett tudata már lehetővé teszi, hogy ne csak az anyagi összetevőkre legyünk figyelemmel, hanem legyünk tisztában az étkeink, illetve minden egyes hozzávaló információtartalmával és azok hatásaival. Az ember táplálkozási kultúrája egyre intelligensebbé tud válni, amennyiben meg van valakiben erre az egészséges, természetes igény.

nagy_gabriella_somogyi_viktoria_jakab_judit

Nagy Gabriella – Enneagram tréner, Somogyi Viktória – Thetahealing oktató és Jakab Judit – pozitív pszichológus – Szívből élni egy újraprogramozott elmével

13:00-13:40

A három módszer csodás találkozásával, részesei lehetünk egy olyan változásnak, amely azt a személyes valóságot hozza el számunkra, amire mindig is vágytunk. Bemutatkoznak azon eszköztárak, amely gyors és hatékony eredményeikkel már az egész világot lenyűgözték!
Az elménk tudatalatti részében megbúvó programok és világunk csoporttudatos meggyőződései robotpilóta üzemmódban tartva minket, napról-napra ugyanazt a valóságot alkotják meg számunkra.
• Honnan jönnek ezek a programok és hogyan hatnak ránk?
• Miért és hogyan akadályozhat minket az elménk abban, hogy a vágyaink szerint éljünk?
• Miért meghatározó a gyermekkor első 7-8 éve az életünkben?
• Hogyan programozzuk újra az elménket a szívből vágyott jövő megteremtéséhez?

Az Enneagram karakter tipológia segítségével megérthetjük kialakult személyiségünket, rálátást kapunk a gyermekkor meghatározó momentumaira.
A Thetahealing eszközeinek segítségével feltárjuk problémáink gyökerét és becsatlakozva a Teremtő Térbe, a tudatalattiban cseréljük le korlátozó meggyőződéseinket.

A Pozitív Pszichológia gyakorlati segítséget nyújt ahhoz, hogy a kialakult személyiségünk tudatában egy kiteljesedett életet tudjunk teremteni magunknak amiben meg tud jelenni velünk született egyéniségünk és életcélunk.

Ebédszünet

14:00-15:00

bencze-ilona

Bencze Ilona – Megfoghatatlan finom energiák, amelyek hatnak az anyagi világra

15:00-15:40

Mindannyian jól, boldogan, egészségesen szeretnénk élni. Napról napra keressük a megoldást arra, hogy hogyan lehetséges ez? Rengeteg időt-energiát fordítunk ennek keresésére. A titok ugyanakkor egyszerűbb, mint gondoljuk. A boldogságot, az egészséget, az egyensúlyt, a harmóniát csak önmagunkon belül találhatjuk meg!

Sokan felteszik a kérdést, hogy rendben, most, hogy már ezt felismertük, hogy a boldogság bennünk van, hogyan tudjuk azt meg is élni, hiszen annyi negatív dolgot tapasztalunk az életünkben?

Sokféle módszer létezik már arra, hogy ezeket a rossz dolgokat eltávolítsuk magunkból. Hogyan tudjuk elhárítani a bennünk rejlő lelki blokkokat, és felszabadítani a szervezetünk természetes öngyógyító képességét? Milyen segítséget vehetünk ehhez igénybe?

A végső gyógyulást nem egy külső dolog adja, azt maga a test teszi meg, hiszen az gyógyul. Mik azok az energiák, mik azok az információk, amik stimulálni tudják az emberi szervezet öngyógyító mechanizmusát?

II_vntv_fesztival_majoros_janos_karoly

Majoros János Károly – Csillapítsd le a háborgó elmédet!

16:00-16:40

Az “elme játékai” a 20 hertz feletti “pörgő” emberre jellemző, aki nem tud megülni egy helyben,-mint a hiperaktív gyerek-, aki ugyanis a rohangászásával próbálja “kidugaszolni” a blokkolt meridiánjait. Akinek sikerül a középkori emberre jellemző, legalább az alfa állapot tetején, 12-14 hertzen állandóan, folyamatosan tartózkodni, annak látótere kiterjed, érzékszervi tudatai kitisztulnak, ez még vezetés közben is jó szolgálatot tesz. A feltalálói infók is jobban bejönnek, a 2 agyfélteke kevésbé elválasztott állapotában. Majd egy kis gyakorlattal a meditációs állapotba kerülés egy még mélyebb alfát tesz lehetővé, szinte alváshatáron, a 7-8 hertzes agyhullámon. Ez a pratjahára eljárásaként, azaz az érzékek visszavonásaként szerepel a meditációs gyakorlatok elején, hogy még jobban legyünk képesek biztosítani az átjárást a 2 agyfélteke között. Ez által a szervi tudatalattikból felhozott, akár fogantatástól kezdve lerakódott információkkal dolgozva önvizsgálati meditációt végzünk. Lehetséges a théta 3-4 hertzes állapotába is ténylegesen belekerülni elalvás nélkül, amennyiben 2 méter feletti étertesttel rendelkezik a gyakorló, azaz a meridián pályái jól működnek, továbbá a szívcentruma kapcsolatba került először vezetett meditációval egy fénykapcsolattal bíró személy által.
Továbbá az elme játéka, vagy a “pörgés” pontosan megfelel a magyar népmesék kacsalábon forgó kastélyának!

A királyfi akkor tud bejutni a kastélyba és kihozni a királylányt, ha képes leállítani a pörgést, azaz lecsillapítja az elméje háborgását!

marosfalvi_imre_enrico

Marosfalvi Imre Enrico – “Lélektükör” – a szeretet szinergiája

17:00-17:40

Az ember az öt érzékszerve korlátain belül éli az életét, pedig a világ és az embert ténylegesen érő hatások ennél sokkal mélyebbek, sokrétűbbek, dimenziókban, szférákban bővelkedők. Az ember ahogy növeli és tágítja a spirituális tudatosságát, egyre többet és többet képes befogadni, tudatosan érzékelni ezekből a jelekből, energiákból, hatásokból.

A zenében rejlő kódok és információk gyógyítani, fejleszteni tudnak és mindenkinek van olyan dallama, ami harmonizál az aurájával, a saját energetikájával és ezáltal hathatósan közben tud járni az egészségéért.
Enrico, zenei médium, annak szenteli az életét, hogy eljuttassa az emberekhez ezeket a zenébe kódolt információkat.