Alternatív, spirituális gyógyítók, természetgyógyászat Terem

Ahogy a fa a világ legtermészetesebb módján lehullajtja faleveleit, mi is elengedhetjük megsárgult hitrendszereinket, érzésmintáinkat, amik velünk ellentétben fáradhatatlanul, örök körforgásban teremtik meg valóságunkat. Tudatalatti mintáink, emlékeink, megélt tapasztalataink addig nem hagynak bennünket békén, amíg tudatos, magunkra irányított figyelmünkkel nem ismerjük fel ezeket és nem döntünk egyértelműen úgy, hogy nem hurcoljuk magunkban többé.

Mindent, ami elválaszt bennünket a teljes, szeretetteljes, egészséges, boldog élettől, a fákhoz hasonlatos könnyedséggel elengedhetünk. Most, tavasszal ki kell takarítanunk, lom(b)talanítanunk kell magunkban, hogy sejt szinten meg tudjunk újulni, újra tudjunk éledni, teremtődni. Egyetlen fa sem tudna megújulni, ha mindig minden elszáradt levelét magán tartaná. Tápláló talajunk is sokkal termékenyebb, ha visszaadjuk az Anyaföldnek a már felesleges, elMÚLT, lejárt, elavult, nem működő megszokásainkat.

A természet támogató energiájára hangolódva lerakhatjuk az időtlen idők óta cipelt terheinket, emlékeinket, s helyet teremthetünk ezzel életünk új rügyeinek, hogy a mi kis életfánk végre létünk csodálatos virágait tudja ontani.

A természet erőihez, energiáihoz való tudatos visszatérés, a természettel való kapcsolat újbóli megteremtése támogatja, elősegíti, hogy az ember öngyógyulási folyamatai beinduljanak. Jelen korunkra a természet törvényeitől való eltávolodás, sőt az azzal való szembeszállás a jellemző, ami aztán ne csodálkozzunk, hogy tömeges civilizációs megbetegedésekhez vezet.

Előadások

  • 9:45-10:00 MEGNYITÓ Fekete Csilla
  • 10:00-10:40 Korunk leggyakoribb és legveszélyesebb elmezavara – a velőállományi konstelláció Barnai Roberto
  • 11:00-11:40 Fiatalodj a fénnyel! Demján-Antal Judit
  • 12:00-12:40 Hogyan együk boldoggá magunkat, avagy az étkezés, mint a lelki állapotunk kulcsa Dharmista Dasi
  • 13:00-13:40 Szívből élni egy újraprogramozott elmével Jakab Judit, Nagy Gabriella, Somogyi Viktória
  • 14:00-14:40 Ebédszünet
  • 15:00-15:40 Megfoghatatlan finom energiák, amelyek hatnak az anyagi világra Bencze Ilona
  • 16:00-16:40 Csillapítsd le a háborgó elmédet! Majoros János Károly
  • 17:00-17:40 “Lélektükör” – a szeretet energiája Marosfalvi Imre Enrico