Ezo-Máshang Terem programja

II_vntv_fesztival_horanyi_agnes

Horányi Ágnes – Megnyitó

9:45-10:00

balogh-bela

Balogh Béla – Egyensúlyteremtés fej és szív között

10:00-10:40

“Még a legnehezebb élethelyzetből, a legsúlyosabb betegségből is van kiút, ha felismerjük, hogy nem elegendő a megoldást csupán a fizikai test szintjén keresni. Gondolataink és érzelmeink hatalmas erővel, folyamatosan alakítják egészségünket és körülményeinket. Ha ezeket sikerül megváltoztatni, pozitív változás áll be körülményeinkben és egészségi állapotunkban.
Kivétel nélkül minden ember rendelkezik teremtő erővel. Akár tudsz róla, akár nem, végső soron megteremted a saját egészen egyedi és egyéni “valóságodat”, és amikor körül nézel “teremtett” világodban, alapvető élményed, hogy a világot jól látod, és természetesen igazad van. Csak éppen nem biztos, hogy tetszik, amit látsz… A Teremtés tanfolyam lehetőséget biztosít számodra, hogy olyan “valóságot” teremts, ami tetszik, és amelyben jól érzed magad.” – Balogh Béla

herczeg_kyra

Herczeg Kyra – Fajunk kozmikus felnőtté válása

11:00-11:40

1/ Mi a valóság?
2/ A személyes valóság természete (layerek, átlátható, de nem átjárható egymás személyes valósága)!
3/ Fontos különbség: a hit és a hiedelem rendszer.
4/ A kvantumfizika, mint áthidaló megoldás ezotéria és newtoni mechanika között.
5/ Mi a teremtés lényege a 3D-ben? A rák témáját is érintem.
6/ Van-e feltétel nélküli szeretet?
7/ Mennyit ártott az ál-spiritualitás az átlag, útkereső pszichének?

kovacs-magyar-andras-pic

Kovács-Magyar András – A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai

12:00-12:40

A test és az elme, korlátozottan képes az öngyógyításra. Ennek az az oka, hogy igazság és hamisság is honol bennük. A Tudat igaz tiszta minősége miatt viszont csodákra is képes. Feltételei azért vannak mindennek és ezek a koherens környezet.

“Segíts magadon Isten is megsegít!”

Mindaz amit eddig megtanultak az emberek, szükséges feltétele volt a tudati síkokra történő belépéshez. Mindezek voltak a táplálkozási szabályok, mozgás, energiákkal való bánásmód, a gondolatok erejének felfedezése és korlátai. A Tudat merőben új utakat tár elénk.

Ebédszünet

13:00-14:00

antal_vali

Antal Vali – Mindennapi mérgeink, avagy ne legyünk naivak!

14:00-14:40

Az ember környezete elszennyeződött. Ami kint az bent is van, tehát az ember és környezete egymás állapotait tükrözik. A környezet ilyen mértékű szennyeződése hangos kiáltás, hogy vegyük észre, mit művelünk saját magunkkal és az élőhelyünkkel.

Mérgezővé váltak az élelmiszereink, a levegőnk, az egyéb, testünket ápoló készítmények és sajnos elég érezhetően a természetünk is, ami az emberek közötti folyamatos ellenségeskedésben és acsarkodásban nyilvánul meg. Ezek aztán kölcsönösen hatnak oda-vissza egymásra.

Nem csak azt kell megnéznünk, hogy egy készítmény, vagy egy termék tartalmazza-e azt, amire szükségünk van, hanem azt is, hogy mi minden van benne, aminek nem kellene lennie. Ezeket belélegezzük, lenyeljük, érintkezünk velük, orvosi műveletek során a testünkbe juttatják, aztán szép lassan telítődünk velük, és amikor megbetegszünk, sem nekünk, sem az orvosoknak nem jut eszébe, hogy a betegségek hátterében ezeket keresse. Arról nem is beszélve, hogy ezek a mérgező anyagok nemcsak gátolják testünk megfelelő működését, de kiváló táptalajt biztosítanak különféle kórokozók számára is.

muller-peter

Müller Péter – Hit, tudás és megismerés

15:00-15:40

“Minden úgynevezett előadásom egy vallomás. Ott születik a közönség előtt. Élek az “itt és most” gyönyörű és szabad lehetőségével. De mivel jelenleg a szerelemről írok, bizonyos, hogy arról is beszélek majd. Nálam a szavak mást jelentenek. Pl.: a megismerés a legmélyebb szeretet. És ennek a legforróbb állapota a szerelem.”

“Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata. A többi nem az. A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a “valóság”, amikor egyedül, kővé dermedt, magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a “senkihez sincs közöm” életérzése. És a szerelemről véljük, hogy káprázat, mámor. Amikor valóban szeretünk, mondják ránk az emberek, hogy “Te el vagy varázsolva, öregem! Te megőrültél!” – miközben egy tévedhetetlen hang lelkünk mélyéről azt mondja: “Itt akarok maradni, mert mindig ide vágytam! Itt akarok élni, örökké!” Amikor szeretjük egymást: kijózanodunk. Felébredünk. Életünk valóságos állapota az, amikor szeretünk. Ezt a csodát rendszerint akkor érjük el, amikor föladjuk a görcsös önvédelmünket, és elkezdünk egymásban, egymásért élni.” – Müller Péter

dienes-istvan-pic

Dienes István – Felforgató agyforgató

16:00-16:40

Egy fényes elme miért vágyna a sötétbe? Fogaskerekeink már olyan gyorsan pörögnek, hogy lassan a Föld is kibillen a tengelyéből. Az elménk vajon a szellemi korlátunk, vagy ő az, aki szárnyakat adva határtalan fantáziánknak, teret nyit a teremtéseinknek?

Honnan ered a tudás és hol helyezkedik az ember a tudat végtelenségében?
Az elme számára nem feltétlenül logikus, hogy a mindentudás a nagy csendből, az ürességből, a semmiből fakad. Amikor megtanulunk nemcsak kifelé nézni, hanem rálátunk benső önmagunkra is, megértést kaphatunk arról, hogy valójában hogyan működnek a dolgok.

Dienes István ismételten bemutatja nekünk, hogy hogyan rúgja fel a konzervatív, a nagy többség által elfogadott hagyományokat egy forradalmi elme, hogy hogyan kell szembenézni a fősodorral. Hol van a határ a szabad egyéni döntés és a kierőszakolt alkalmazkodási kényszer között? Dino ez alkalommal is megmutatja, hogy a kereteken kívül is lehet gondolkodni, de vajon mi hajtja őt?

jakab-istvan-pic

Jakab István – Mi az Én Istenem Egyház? A bennem élő Isten…

17:00-17:40

Mindenen belül vagy…
Ne kérj kívülről segítséget!
A válaszok benned vannak a kérdéseidre.
Az okok is benned vannak, ne keress külső körülményeket.
A körön belül vagy!
Nincs a körön kívül semmi!
Te és a Teremtő egyek vagytok! A megnyilvánult világ a dualitás illúziója, amiben sokszor csak az anyag káprázatát vagy hajlandó tudomásul venni…
Az igazi realitás, a rendszer mozgatója,
A szeretet tiszta fényű végtelen energiája.
Az Úr szava: ÉN VAGYOK A SZERETET.
Uram, bennem van országod, egyek vagyunk a szeretetben.
TE VAGY MAGAD A SZERETET.
Ez a mindennel összekötő egységérzés gyönyörű állapota.
Mester és mi, a „tanítványok”
Mindnyájan Isten szeretett gyermekei vagyunk, Istenben egyek vagyunk.
Miért nem érzi az ember minden pillanatban a szeretet országát?
Az emberek sokkal jobban félnek az igazságtól, minthogy elfogadják, inkább sárba tiporják a hírvivőt.
A lenyelt hazugságok miatt tart ma a világunk a kipusztulás szélén.
A mai emberiség a bukott angyalok szintjén él, új Istennek a pénz istenségének hajbókolnak.
A tiszta fény tud segíteni az évezredek hazugságaiban pácolt embereknek.
A félelem mocsarában gúzsba kötött haldoklónak.
A szentlélek = szeretet, a kapcsolat Isten és ember között.
Ez a csatorna mindig is nyitva volt, és nyitva van.
Elménkkel zártuk be a kapukat, elvágva magunkat a megújulás és az öngyógyítás csodálatos képességétől.
Mikor megérezzük magunkban a szeretet melegét, Istent, fény járja át a testünket és a félelem-hazugság mocsarában létrehozott, gátakat, csomókat feloldja, gúzsba kötött lelkünket felszabadítja.
Ez a lehetőség mindenkinek rendelkezésére áll, de aki még nem érzi ezt a tiszta csatornát, az gyógyítókhoz fordul.
A fényadó nem tesz mást, mint összeköt a benned lévő Istennel.
Amikor egyszer megérzed ezt a végtelen energiát, ráébredsz a saját kapcsolatodra az Isteni szeretettel. Így válsz önmagad gyógyítójává.
A szeretetért lehet e bármit is kérni?
Az angyalok tiszta, önzetlen szeretetfényét nem érzékeli az az ember, aki a pénz rezgésszintjén él és a pénzért veszi a tekintélyt és a szerelmet.
Aki adni akar, fogadd el, aki elesett, azt emeld fel.
Aki kér, annak add meg. „Ha megmaradtok énbennem, és beszédeim megmaradnak tibennetek, akkor bármit akartok, kérjétek, és megadatik nektek” János evangéliuma 15. rész
A bénaságtól megszabadult gyerek, a sántaságból kigyógyult ló, értékeli-e a gyógyítást?
A gyerek megölel, a ló hosszan nyerít, mindenki a saját nyelvén fejezte ki a szeretetet.
Csak nézz egy virágos rétre, és azonnal megérzed mindenben a szerető Istent.

Írta Jakab István és a benne élő szeretet

maharishi-bhramananda-yogi-pic

Maharishi Bhramananda Yogi – Isten létezik? … És ki vagyok én? Meditáció

18:00-19:00

Erőteljes beszélgetés és Nirvana (DNS újraíró) Meditáció Maharishi Bhramananda Yogi-val.
Rövid történet az emberiség számára, hogy felnyíljon a szemünk.
Egy nap azt mondta édesanyja Mórickának, hogy 1773-ban felfedeztük az oxigént és oxigén nélkül az emberek nem tudnak élni, meghalnak. Miután Móricka meghallgatta az édesanyját, nagyon boldog lett, elkezdett táncolni édesanyja körül, megcsókolta őt sokszor. Ezt látván édesanyja azt kérdezte:
– Kedves fiam mi történt veled?
Móricka azt felelte:
– Drága édesanyám, olyan boldog vagyok, hogy nem 1773 előtt születtem!
Ez ma a helyzet az embereknél. Elkezdtünk hinni a történetekben, és elfelejtettük az életet, amely a történet előtt már létezett.
Kérlek vedd úgy, mint Maharishi személyes meghívóját számodra a DNS újraíró Nirvana Meditációra.
Remélem látjuk egymást és megkaphatom az ölelésed!