A rendezvényről

Mottó: Az Elm-ék a szívtérben

  • Elménk felavatott rabjaiként hánykolódunk a hitetlenség zavaros óceánján.
  • Hitünk az elme mindenhatóságában, a Teremtő végtelen tagadásává fajult.
  • Az anyagba zárt ember lelkét szürke vakságra, szívét süketségre ítélte.
  • Éhezik a szeretetlenségben, retteg fokozódó félelmében.
  • Az elme éket vert a gondolkodó és a szívéből élő ember közé.

A teljes megadás, elfogadás nem tesz fel mindig újabb kérdéseket, nem nevel kétségeket. A szívtérben élő ember elfogadja a Felsőbb Én vezető kezét, és követi azt. Nap, mint nap tanúja annak, hogy minden őt szolgálja, az útját, a sorsát, a feladatát. A megbékélt elme a szívtér nyugalmában, a szeretet állapotában, a teljes megadásban fejlődik. Befogadja a fényt és kiárasztja azt.

Jakab István

Előadások három teremben is

Előadásaink három termet fognak megtölteni. Kiemelt figyelmet fordítunk a természettel és annak ősi erőivel való kapcsolatunk újraélesztésére, a természethez való visszatérésre, a vele való harmónia és összhang újbóli létrehozására, az elme és a szív közötti egyensúly megteremtésére, miközben együttműködünk tudatunk legújabb kori evolúciós fejlődésének szabad kibontakozásában.

Meghívott előadóink

Balogh Béla, Kovács-Magyar András, Jakab István, Dienes István, Maharishi Bhramananda Yogi, Nagy Szilvia, Dr. Weixl-Várhegyi László, Kálmán József, Hatvani Galina, Bell Barbara, Görei-Pap Ildikó, Dr. Szolnoki Lajos, Majoros János Károly, Marosfalvi Imre Enrico, Horányi Ágnes, Jakab Judit, Dharmista Dasi és további meglepetés előadók.

Egész napos kiállítói vásár

Az előcsarnokban egész napos kiállítói vásárt rendezünk, ahol a Viva Natura World közkedvelt egészségmegőrző termékei is megtalálhatók lesznek. Ez alkalommal is szerető gondoskodással készülünk mindazok számára, akik természetgyógyászati tanácsadásra, jóslásra, aurafotózásra, személyre szabott aurazenére, bioenergetikai felmérésre, fényterápiára, antioxidáns mérésre, biorezonanciás állapotfelmérésre, stresszoldásra, masszázsra, relaxációs, illetve egyéb kényeztető kezelésekre vágynak. Több, mint ötven kiállító várja különleges portékáival és szolgáltatásaival a kedves érdeklődőket. A kiállítói tér látogatása ingyenes!

Kiállítók jelentkezését várjuk az alábbi telefonszámon: +36/30/653-5376

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

A változtatás jogát fenntartjuk!