Történet, előző rendezvény

A VNTV Fesztivál születése és küldetése

A VNTV szent küldetésének tekinti, hogy megteremtse a lehetőségét annak, hogy összetalálkozhassanak a tudatosodó, ébredő emberek, és ne csak otthon a képernyő előtt, hanem személyesen is összekapcsolódhassanak egymással és közösen megérezhessék, hogy nincsenek egyedül ebben a fejlődési folyamatban.

A találkozásra kitűnő alkalmat teremt a Fesztivál, amelyen olyan előadók tisztelnek meg bennünket és tartanak előadásokat a közönségnek, akiknek elkötelezett életküldtésük az emberek tudatosodását segítő tanítás és igaz útmutatás. Az I. VNTV Fesztivál átütő sikert aratott, legnagyobb örömünkre több, mint 1500 érdeklődő vett részt az eseményen. A VNTV Fesztivált ezzel az ország legnagyobb másképp-gondolkodó, ezoterikus rendezvényei között tartják számon.

Sokan érezzük úgy, hogy megtiszteltetés a számunkra abban a korban élni, amikor az emberi faj megteszi következő evolúciós ugrását a fejlődésében. Szeretni és tanulni jöttünk erre a világra. A Fesztivál lehetőséget ad minden kedves látogatónk számára, hogy megérezze az Új Világ rezgéseit és azokat a végtelen lehetőségeket, amit ez a mostani emelkedés biztosít a számunkra.

A Viva Natura Televízió 2017. május 6-án rendezi meg második VNTV Fesztiválját “Derült égből itt vagyunk” címmel. A Fesztiválra látogató kedves vendégeink ismételten élőben találkozhatnak a VNTV közkedvelt szereplőivel. A Fesztiválon a VNTV műsortematikáját követve, négy teremben, közel 30 előadó készül izgatottan és elhivatottan erre az alkalomra.

Önök nélkül nincs VNTV, köszönjük, hogy immáron 7. éve velünk tartanak, és kifejezetten örömünkre szolgál, hogy már nemcsak a képernyő előtt!