Viva Natura és Kombucha Terem programja

taskai-ottilia

Táskai Ottilia (moderátor) – Megnyitó

9:45-10:00

kalman-jozsef

Kálmán József – Életünk és Vérünk a parazitáké?

10:00-10:40

A szervezetünkben könnyen elszaporodhatnak a betegséget okozó mikroorganizmusok, paraziták. Ez lehet közvetlen fertőzés eredménye, de a problémákat okozhatják a paraziták által előállított méreganyagok is. A legismertebb élősködők a különböző férgek, amőbák, mételyek, de rendkívül gyakoriak például a különböző élősködő rovarok, például a bolhák, atkák és poloskák. A paraziták a vérünkben is előfordulhatnak. Hogyan juthatnak be a szervezetünkbe a belsőleg támadó paraziták? Mik a parazitafertőzés tünetei és mi ilyenkor a teendő?

II_vntv_fesztival_jakab_istvan_tegyo

Jakab István – Megőrzött egészség mindenek felett!

11:00-11:40

Kérdezz meg egyszer egy beteg embert, hogy mit adna azért, ha újból egészséges lehetne?
Nagyon sokan úgy gondolkodnak, hogy milyen módon lehet leküzdeni a betegségeket. Mi viszont az egészségtudattal, a figyelmünket, a fókuszt nem a betegségeken, hanem az egészségen tartjuk, hogy minőségi, az egészséget támogató készítményeket hozzunk létre.
Az egészség-be-fektetők immáron 25 éve követnek bennünket és elmondhatjuk, hogy stabilan őrizzük az egyéni, illetve közösségünk egészségét.
Bemutatjuk egészségünk azon alappilléreit, amiket úgy érzünk, hogy minden nap fontos magunknak biztosítani!

Ebédszünet

12:00-13:00

bell-barbara-safe-laser

Bell Barbara – A Safe Laser ezer arca

13:00-13:40

Lassan 5 éve viszem magammal, a táskámban a Safe Laser készüléket. Számomra is megdöbbentő volt az a tapasztalás, hogy mennyiféle problémán tudott és tud segítséget nyújtani. Tényleg úgy érzem, hogy minden család egészségtárában méltó helye van egy ilyen Safe Laser készüléknek!

Amikor összecsapnak a fejünk felett a hullámok, amikor összekavarodnak bennünk a gondolatok, vágyunk rá, hogy rendet teremtsünk valahogy, de hirtelen azt sem tudjuk, hogy mivel és hogyan kezdjük.

A rendezett fény, a rendezett információ el tud indítani bennünket ezen az úton. Természeténél fogva meg tudja mutatni nekünk az irányt, segítséget tud adni abban, hogy ne mindent nekünk kelljen kitalálni ugyanazon a gondolati szinten, amivel összekavartunk mindent. Segíti elkerülni a még nagyobb káosz kialakulását és visszahangol bennünket a rend alap hullámhosszára, a rend pedig természetes erejénél fogva rendet teremt a térben. Amikor szervezetünk működésében valahol zavar keletkezik, elkélhet ez a hathatós, kéznél lévő segítség, ami a mi tudásunk felett áll.

Az emberi szervezet mérnöki pontossággal van megalkotva, ahogy a laser készülékek is. E két dolog találkozásakor a felszínen és a mélyben is fantasztikus dolgok történnek. Hogy mi az eredménye? A laser minden esetben kifejti hatását, rendezi környezetét, jótékonyan támogatja a test különböző folyamatait. Hogy mi, emberek mit érzékelünk ebből? Hát azt nehéz röviden összefoglalni. A tapasztalásnak akár „ezer arca” is lehet. A mostani előadásomban ebből a rengeteg tapasztalásból fogok Önöknek átnyújtani egy szép csokorral.

Hefler István

Hefler István – A csontrakás művészete

14:00-14:40

A gerinccsigolyák elmozdulásai, elváltozásai számtalan krónikus betegség kialakulásának az okozója.
A gerincproblémák nemcsak ízületi fájdalmakat tudnak okozni, hanem bármely belső szervi betegséghez, elváltozáshoz is köthető. Inkontinencia, migrén, menses, szívritmuszavar stb. Ha alkalmazzuk a csontrakást, nem “csak” helyre tudjuk állítani a harmóniát, hanem elébe is tudunk menni, prevenció!

szabo-nikolett-kep

Szabó Nikolett – Az egészség új útjai

15:00-15:40

Immáron egy éve működök együtt a Viva Natura termékfejlesztőivel és ez idő alatt rengeteg csodás, új készítményt fejlesztettünk: a maximális immunitás fenntartása, az érfalak gyulladásának csökkentése, az antioxidáns státusz növelése, csakhogy hogy egy párat említsünk a kutatási területek közül.

A közös utunk legfontosabb közös felismerése annak fontossága, hogy a hatóanyagokat szájon át juttassuk a szervezetünkbe, a közvetlen, gyors és tisztább felszívódás érdekében!

ferenczy-laszlo-kep

Ferenczy László – Hogy szeress, hogy jól szeress?

16:00-16:40

Szeretni a legnagyszerűbb, a legegyszerűbb, ugyanakkor a legnehezebb dolog. Én nagyon egyszerűen állok a szeretethez, nekem Jézus a példaképem ebből a szempontból. Ő pedig azt mondta, hogy szeretet ott kezdődik, ahol az elfogadás. De hol kezdődik az elfogadás? Önmagam elfogadásával. Mennyire szeretem magam, mennyire fogadom el magam, a testem, a lelkem? Amennyire képes vagyok önmagamat elfogadni, annyira leszek képes másokat elfogadni.
Mi az az út, ami elvezet, eljuttat bennünket odáig, hogy képesek legyünk magamat szeretni, és képes legyek elfogadni a világot.

dr-csicsor-janos

Dr. Csicsor János – Az anyag élő állapota

17:00-17:40

A teremtett elemekből hogyan épül fel az “élő” anyag.
Mit jelent ez a matéria és a szellemi világ szintjén?
Milyen tényezők segítik és melyek gátolják az élő állapot fennmaradását?

A változtatás jogát fenntartjuk!