Barion Pixel

Alternatív-spirituális gyógyítók Terem programja

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1986″ img_size=”150×200″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Fekete Csilla (moderátor) – Megnyitó

9:45-10:00[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2200″ img_size=”150×200″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Somogyi Viktória – Csak a szíveden át visz az utad tovább!

10:00-10:40

Sokat hallottunk már róla, de valójában mit rejt magában a szeretet ereje? Hogyan gyógyít? Ha kitárjuk a szívünket és elengedjük a múltat, vagy akár megbocsátunk, hogyan teremtődik meg az új alap az életünkben és a testünkben?

Ha lecseréljük azokat a gondolatokat amelyek eddig meghatározták a mindennapjainkat, mi fog lezajlani a testünkben? És hogyan jelenik meg a változás a személyes-, fizikai valóságunkban?

Ezekre és még sok más hasonló kérdésre kaphatunk választ a ThetaHealing filozófiájának tükrében.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1886″ img_size=”150×200″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Majoros János Károly – A természeti törvény betartása az igazi harmónia és jólét forrása

11:00-11:40

A korábbi előadásokhoz hasonlóan a negatív érzelmek asztrál-energiájára és a káros mentál üzenetekre kell hivatkoznom, mint tudatszint csökkentő tényezőkre. A 120 évvel ezelőtti embernek a szív magasságában volt a tudatossága, -mely még adott valamelyes szívcsakra nyitottságot-, ami mostanra a köldök alá csökkent. Ettől van az emberek szeretetlensége és szenvedése.
A különlegesen tiszta energiaszint megszerzéséért születtünk, de a legtöbben nem ismerik ezeknek a módszereit. Az emberek létforgatag 6 világában törvény alatt vannak, szenvednek korábbi karmáik miatt, és ezért nincs az Élő Fénnyel kapcsolatuk. Az emberek kis hányada szerencsére jó tendenciákkal rendelkezik a korábbi életeiből, és azt mára áthozva, segíthetik a többieket az elemekkel való kapcsolatvesztés lassításában. Mindenkinek egy jó alapot ad a felsőbb dimenziók energiatere felé való mentál nyitottság, akár angyali erőterekre gondolunk, és beolvasztjuk azok erényeit, jó tulajdonságait, vagy bármelyik Fényvallás inkarnációi felé megnyílunk, és általuk töltjük saját szívcentrumunkat. Betartjuk az Isteni Törvényt, azaz a „nem-ártást” és ezzel a fej fölé került tudatosságunkkal magunk is Törvénnyé válunk, segítve a többi gyakorlót ennek eléréséhez.
Aki képessé válik behívni a Fényt a szívcentrumába, ezzel az egész családját, környezetét is tölti energiaveszteség nélkül, mert automatikusan utántöltődik a szívcentrumán keresztül kapott Fény által. Ez egy könnyű testérzetet biztosít, igazán ennek kellene az ember alapállapotának lennie. A szervek kitisztulnak, a bőr megfiatalodik az elemekkel való jó kapcsolat által. Ezzel megszabadul a családi kötésektől, ugyanis a vastagbélen, vesén, májon stb. ott lógnak a rokonság és korábbi párkapcsolatok pókhálószerű kötései, ezeken folyik el az emberek életenergiája, azért van ilyen csekély energiaszintje az embereknek, ezért betegek és öregednek. Ugyanakkor, ha valaki tisztán, ölés mentesen táplálkozik, annak a kisugárzása is megváltozik egy idő után. Selymesebb, kellemesebb energiája lesz, továbbá sejtszintű tisztulás hatására jobban veszi a magas szintű Fényáramlás rezgéseit. Aki betartja a Törvényt, maga is az Örök Fény áramlásába kerül.
Ma sokan nehezen képesek az elme játékainak a lecsillapítására, folyamatosan a béta agyhullámok 20 hertz feletti tartományában tartózkodnak. A zaklatott állapotot a meridián blokádoknak tulajdoníthatjuk. Izomlazítással és légzéstechnikákkal lehetséges a meditációs állapotot elősegítő alfa agyhullám alsó, 7-8 hertzes tartományába kerülni, mert ezzel a szervi tudatalattikból felhozhatjuk a családi érzelmi lerakódásokat, egészen fogantatástól kezdve.
A mai stresszes világban az energiaszint megtartása napi 20-30 perces helyes önvizsgálati meditációval lehetséges, beavatásokkal és mantrákkal rendelkezve. Aki ezt nem végzi el, annak az 1-4. auraburkának föld, víz, tűz és levegő elemekkel kapcsolatos nyitottsága, energiaszintje a környezetbeli emberek és a földsugárzások miatt folyamatosan csökken, betegséget, öregséget és halált okozva.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1981″ img_size=”150×200″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Dr. Egely György – Hogyan mérhetjük és befolyásolhatjuk az életenergia szintünket?

12:00-12:40

Mi pontosan az életenergia? Mi termeli bennünk ezt az energiát? Mi határozza meg az energiaszintünket és mivel tudjuk befolyásolni? Mitől függ az, hogy valakinek több, valakinek kevesebb van belőle?

Az életenergiaképzés mechanizmusának megismerése által megérthetjük, hogy
– hogyan termelünk energiát;
– hogyan állítjuk elő az az erőterünket, ami tulajdonképpen az aurát adja;
– megtudhatjuk, hogy miből szerveződnek az energiaközpontok, a csakrák;
s végül arra is választ kaphatunk, hogy mi kering a meridiánokon keresztül bennünk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2203″ img_size=”150×200″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Dr. Seffer István – Sejtkezelések szerepe a klinikai gyakorlatban

13:00-13:40

Dr. Seffer István, több, mint négy évtizedes klinikai megfigyelései és kutatási eredményei alapján szemlélteti, hogy a sejtkezelések milyen hatékony segítséget jelentenek a sebészeti, plasztikai sebészeti gyakorlatban.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Ebédszünet

14:00-15:00[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2113″ img_size=”150×200″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Marosfalvi Imre Enrico – A Szív Templomában…

15:00-15:40

Mi minden fér meg egy szívben? Végletes érzelmek is, melyek felett a legmagasabb érzelmi döntési minőség: a DERŰ.
A szív templomában minden tiszta, békés, szeretetteljes. A hozzáférés szándéka, és az ÚT e belső templomba jelzi az ember minőségét.
A meglett, bölcs ember mindkét végletet magában hordozza, és az adott-kapott fájdalmai ellenére is képes az érzelmek viharainak tetején mégis a szeretetét adni.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2060″ img_size=”150×200″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Jakab Judit – A szív és az elme harmóniája

16:00-16:40

Az elmének céljai vannak, a szívnek vágyai. Ezen az előadáson megosztom veletek a legfrissebb kutatásokat a szívről és mindarról, amire képesek vagyunk, ha szívünkre bízzuk életünk alakulását. Megtanuljuk, hogyan különböztessük meg szívünk üzeneteit az elme üzeneteitől. Megtanulunk egy szív központú meditációt, ami egy kommunikációs csatornát hoz létre a szív és az agy között, hogy szívünk vágyai és szándékai vegyék át az irányítást. Mindemellett olyan egyszerű gyakorlatokat is elsajátíthatsz, amivel másodpercek alatt kaphatod vissza jókedvedet, hogy boldogan teljenek napjaid még akkor is, ha elméd máshogy szeretné.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2204″ img_size=”150×200″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]EzVanZsac – Hogyan tudunk kikerülni a félelmek szorításából?

17:00-17:40

Mindenképpen a félelmeken, a sötétebb pillanatainkon keresztül tudunk tudatosodni? Mit tudunk tenni azért, hogy ezek ne uralkodjanak el felettünk, ne uraljanak bennünket? El tudjuk-e kerülni a félelmet, tudunk-e úgy tenni, mintha azok nem lennének, mindenképpen érdemes szembenézni velük? Hogyan lehet ezektől megszabadítani magunkat?
Mi az, amitől a legjobban félsz, mi az, ami számodra a legfélelmetesebb? Jó-e, ha foglalkozunk ezzel? Mennyi mindent teszünk azért, hogy ne érezzük a fájdalmainkat, hogy ne vegyünk tudomást a félelmeinkről?
Mi van, ha a legnagyobb félelem nem más, minthogy attól félünk, hogy nem tehetünk semmit a félelmeink ellen, hogy nem szabadulhatunk meg tőlük, hanem ezekkel együtt kell élnünk?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A változtatás jogát fenntartjuk!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top