Barion Pixel

A rendezvényről

IV. VNTV Fesztivál és 33. Kombucha Nap

Az elmúlt évek nagy sikerére való tekintettel, idén negyedik alkalommal is megrendezzük a tavaszi VNTV Fesztiválunkat, amelynek színvonalát emeljük és hangulatát tovább fokozzuk azzal, hogy a programot gazdagítjuk a több, mint 20 éve tartó Kombucha Napi rendezvénysorozatunk hagyományaival is.

Miért fontos egy ilyen rendezvény?

Fajunk egyrészt erőteljesen sodródik egy szociális, környezeti-természeti katasztrófa felé, az ember létbiztonságát megadni hivatott rendszerek összeomlóban vannak, másrészt soha nem volt még a Föld történetében ennyi emberi testben leszületett lélek, aki a spiritualitás, a tudatosság magasabb szintre lépése mellett kötelezte el magát.

Fesztiválunk kitűnő alkalom arra, hogy összehangolódjunk, hogy együtt, közösen nagyot ugorjunk a valódi, Önmagunk felé vezető úton, hogy egyre tisztábban lássuk a valóságot, hogy az igazság erejével elengedhessük mindazt, ami a boldogságunk, a boldogulásunk útjában áll.

Mottó: Szeress, kövess, vagy állj félre!

“A szeretet az egyetlen halhatatlan, ami téren és időn is áthatol. Az egyetlen összekötő szál, az átjáró a magasabb dimenziókkal.
Idáig mindent észérvekkel próbáltunk megoldani, most próbáljuk meg a szív útján, a szeretet mindenhatóságát felhasználni problémáink megoldására. A szeretetnyelv az egyetlen kommunikációs csatorna a felsőbb – belső Énnel, az Univerzummal.” – Jakab István

Emeld fel magad Jézushoz!

Amíg nem tanuljuk meg a szeretetnyelvet, amit nem az elmével hanem a szívvel programozunk, addig lehetetlenség Istenhez szólni. Itt elsősorban a bennünk Élő Istenről beszélek. Pontosan itt van az óriási határvonal azok között az emberek között, akik zseniálisan tudják elméjükkel manipulálni önmagukat és a környezetüket és azok között, akik szívből élnek, szívből beszélnek.

A nagy hazugság ott kezdődött amikor a kis Jézust “kilopták” a jászolból. Pontosan azért érkezett, hogy megmutassa milyen az a szeretetből élő ember, aki a szerető Isten képmása ebben a gyarló világban. Az őskeresztények a kör kereszt osztói nem a keresztre feszített ember szimbólumát használták soha. Jézus tanításai helyett hamis próféták embertipró törvényeit vésték kőbe. Isten nevében a gyűlölet, félelem birodalmát építették fel bennünk.

Nem a siralom völgyébe születtünk, hanem a földi paradicsomba. A rabszolgatartás tákolt kőtáblái lassan elporladnak, a szenvedők véres körmai morzsolták homokká. Rajtunk múlik, hogy végre elfújjuk a végtelen semmibe, a feledés bölcs homályába.

A húsunkba égetett fájdalmas bűnlajstrom nem több, mint a minden pillanatban megfogalmazott ítéletek végtelen folyama. Észrevétlenül döntünk életről halálról, szerelemről, barátságról, a gyógyulásunkról, vagy a korai elmúlásról.

Vissza kell vennünk a mennyei birodalmat, ami a tisztánlátó, megszabadult elmében és a szeretet forrásában, a szívben lakozik.

A mi utunk Jézus útja legyen. Már felébredtünk és tudjuk, hogy csak egyetlen út van, a szeretet útja.

Az a tragikomikuma, hogy amikor megértjük a megváltás mibenlétét, akkorra már az emberek annyira sokat csalódtak, hitetlenné váltak, annyit szenvedtek, hogy már nem hiszik többé el a jót sem. A sok hazugság miatt már az igazat sincs szemük meglátni, nincs fülük meghallani. Elveszett a bizalom. Hiába hever itt már minden a térben, a tudatban, a szívben, bent is és kint is, már annyit sincs erőnk, hitünk, kedvünk megtenni, hogy elvegyük, hogy elfogadjuk a kegyelmet, a valódi szeretetet. Már minden csak ezen múlik, hogy észre és elveszed-e?

A feladat ezt a bennünk szunnyadó mintát a felszínre hozni és megélni, hogy másoknak is tapasztalásuk szülessen a jézusi szeretetről. Csak a személyes példánk a követhető út.

Jakab István, Horányi Ágnes

Előadások három teremben

Előadásaink három termet fognak megtölteni. Az emberi létezés hatalmas mérföldkőhöz érkezett. Visszatérni a szeretet-vezérlésű üzemmódba a világ legegyszerűbb és legtermészetesebb dolga, de a hatalmasra duzzadt elme és ego mára annyira megbonyolítja, hogy ezt megtenni a világ legnagyobb csontjává vált a számunkra.

Meghívott előadóink

Jakab István, Müller Péter, Balogh Béla, Dienes István, Maharishi Bhramananda Yogi, Kovács-Magyar András, Prof. Dr. Boros László, Kálmán József, Hatvani Galina, Dr. Egely György, Enrico, Szabó Nikolett, Dr. Simoncsics Péter, Majoros János Károly, Ferenczy László, Dr. Csicsor János és további meglepetés előadók.

Egész napos kiállítói vásár

Az előcsarnokban egész napos kiállítói vásárt rendezünk, ahol a Viva Natura World közkedvelt egészségmegőrző termékei is megtalálhatók lesznek. Ez alkalommal is szerető gondoskodással készülünk mindazok számára, akik természetgyógyászati tanácsadásra, jóslásra, aurafotózásra, személyre szabott aurazenére, bioenergetikai felmérésre, fényterápiára, antioxidáns mérésre, biorezonanciás állapotfelmérésre, stresszoldásra, masszázsra, relaxációs, illetve egyéb kényeztető kezelésekre vágynak. Több, mint ötven kiállító várja különleges portékáival és szolgáltatásaival a kedves érdeklődőket!

A kiállítói tér látogatása ingyenes!

Kiállítók jelentkezését várjuk az alábbi telefonszámon: +36/30/653-5376

Elővételben kedvezményes jegyet ITT tud vásárolni!

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Scroll to Top